Последно в Блога

Rss
08 Mar 0

Как да купя обувки онлайн?

Публикувано в: Какво да знаем за обувките? Видян: 705

Обожавате обувките, но ненавиждате обиколките по магазините? Значи, пазаруването онлайн би била страхотна опция за вас!

Разбира се, понякога може да е трудно да изберете обувки онлайн, без да ги пробвате, но пък следващите стъпки, със сигурност, ще ви помогнат.

Още
13 Feb 0

Как да носим боти на нисък ток ?

Публикувано в: Какво да знаем за обувките? Видян: 1350

Ботите са изключително типични за женския гардероб обувки, а за много региони по света те представляват класически моден тренд, който всяка дама следва. И в това няма нищо странно. Ботите са изключително удобни, практични и подходящи както за по-млади момичета, така и за по-зрели жени. Ключовият момент обаче си остава правилното им съчетание с определен стил и дрехи. По-долу ще ви предложим най-добрите комбинации и интересни идеи с боти.

Още
13 Feb 0

Как да носим боти на висок ток ?

Публикувано в: Какво да знаем за обувките? Видян: 1292

Ботите са изключително типични за женския гардероб обувки, а за много региони по света те представляват класически моден тренд, който всяка дама следва. И в това няма нищо странно. Ботите са изключително удобни, практични и подходящи както за по-млади момичета, така и за по-зрели жени. Ключовият момент обаче си остава правилното им съчетание с определен стил и дрехи. По-долу ще ви предложим най-добрите комбинации и интересни идеи с боти.

Още
24 Nov 0

Happy Weekend Brando.bg (25.11- 27.11.2016 г.)

Публикувано в: Видян: 187

Happy Weekend в BRANDO.bg от Петък до Неделя (25.11- 27.11.2016 г.) всички наши клиенти ще имат възможност да използват 20% отстъпка на всички продукти, с изключение на продуктите в категория ''РАЗПРОДАЖБА''. 

Още
09 Sep 0

Практични съвети как да носим дълги ботуши

Публикувано в: Тенденции Видян: 16161

Ако се съчетават и носят правилно, дългите ботуши могат да ви придадат изключително атрактивен и изискан вид. 

Още
09 Sep 0

Да изберем подходящите дълги ботуши

Публикувано в: Съвети за размери Видян: 821

Изберете ботушите според собствената ви височина. 

Още
08 Sep 0

Съвети за съхранение на обувките

Публикувано в: Грижа за обувките Видян: 486

Правилното съхранение на вашите обувки ще ви помогне да ги запазите като нови и атрактивни за по-дълго време. 

Още

Brando.bg е един от най-симпатичните онлайн магазини за обувки в България. Нашата мисия е да помогнем на всеки наш посетител да намери желаните обувки, които търси. Ние предлагаме голямо разнообразие от дамски обувки, също така поддържаме, и асортимент от мъжки, и детски обувки. За да задоволи и най-взискателните клиенти направихме Brando.bg удобен за клиента и пазаруването в него е истинско удоволствие. Нашето мото е: ''Удобните обувки са основата за един успешен ден''. Ето защо толкова горещо бихме желали да намерите подходящи обувки за всякакъв повод и сезон, при нас. Нашата продуктова гама е на разположение да й се насладите. Ние предлагаме не само маркови обувки, но също така и евтини обувки, които по никакъв начин не отстъпват на по-скъпите. Като продавачи, ние сме наясно, че особено при дамите, избора на обувки е много важно решение.


В нашата колекция обръщаме внимание и на мъжете, които обикновено не обичат пазаруването, но в Brando.bg бързо и лесно могат да намерят подходящ модел мъжки обувки. Нашият магазин се е погрижил и за най-младият клиент. Изборът на детските обувки е много важен не само за един успешен ден, но и за сухите детски крачета.


Най-често търсените: дамски обувки, дамски сандали, дамски боти, дамски ботуши, дамски чехли, официални и елегантни дамски обувки,  висок ток, нисък ток, обувки на платформа, дамски обувки от естествена кожа, дамски ботуши от естествена кожа, дамски боти от естествена кожа, маратонки за жени, спортни обувки, евтини обувки на ниски цени, мъжки обувки, детски обувки.