1. Те ​​не говорят толкова много, колкото вие, защото знаят, че са станали умни чрез слушане.

2. Те знаят много неща, различни от това, за което са специализирани. Техният дар е широкообхватен ум, постоянно хранен със стимуланта да се интересуват от това, което правят всички останали.

3. Жонглират със сръчност в дома, работата и личните си интереси и никога не се връщат на уморения стар рефрен за „баланс между професионалния и личния живот“. И когато жонглират, те по някакъв начин успяват да изглеждат 100% ангажирани с това, което правят, на всички фронтове едновременно, въпреки че знаете, че предприемат подходящи стъпки зад кулисите, за да се уверят, че животът им е идеално, спокойно балансиран.

4. Те вероятно правят социални медии (видеа). Не винаги, но вероятно. Това е не само още един шанс за слушане, но и такъв, който те използват, за да гарантират, че могат да хранят мозъка си с неща, които иначе не биха срещнали.

5. Дори когато нещата вървят много зле, те ще бъдат усмихнати. Умните хора никога не се раздразняват, защото умните им мозъци им дават алтернативи по-бързо, отколкото лошите неща могат да се случат.

6. Те знаят, че обикновено са най-умният човек в стаята, но не прекарват времето си в това. Вместо това те приемат като лично предизвикателство да видят дали могат да направят и всички останали най-умните хора в стаята.

7. Ако са мениджъри, те ще положат всички усилия да направят хората по-умни, по-свързани и по-популярни от тях в своите екипи. Те не са застрашени, защото знаят, че интелигентността е синергична. Те също така се грижат техните умни хора да изглеждат по-умни от тях по същата причина.

8. Те имат скрити умения, които никога не се разгръщат, докато не са необходими. Те нямат нужда да показват пълните си възможности, за да докажат, че са по-добри от другите.

9. Те никога, никога и при никакви обстоятелства не ви карат да изглеждате глупав, въпреки че би било лесно да го направите. Те научиха чрез горчив опит, че единственото нещо, което се случва, когато караш някого да изглежда зле, е да изглеждаш сам.

Сега трябва да знаете кои са умните хора. 

Етикети:

дамски официални обувкиобувки на нисък токобувки на висок токобувки на платформаежедневни обувкидамски сникърсидамски боти

боти на нисък токботи на висок токботи на платформадамски ботушиботуши на нисък токботуши на висок токботуши на платформа,

чизмибалеринкидамски мокасинидамски еспадрилидамски сандалисандали на нисък токсандали на висок токдамски чехли

дамски тенискидамски топоведамски туникидамски блузидамски блузи с къс ръкавдамски блузи с дълъг ръкавдамски ризирокликъси роклидълги роклидамски панталонидамски дънкикъси панталонидамски клиновеполидамски спортни дрехидамски сакадамски якетадамски преходни якетадамски дънкови якетадамски зимни якетадамски дълги якетадамски кожени якетадамски палтадамски пуловери и жилеткигрейки и елеци.

мъжки тенискимъжки тениски с якамъжки блузимъжки дънки и панталонимъжки пуловеримъжки ризимъжки връхни дрехимъжки спортни дрехи,

мъжки сандалимъжки чехли.

дрехи за момичетадрехи за момчета


Онлайн магазин за дамски дрехи и обувки, мъжки дрехи и детски дрехи

  

www.brando.bg

За връзка: 0879 69 69 30