ЗАЩО ХАРЕСВАМЕ ДРЕХИТЕ В АМЕРИКАНСКИ СТИЛ?

Какво е бейзболен суичър и как изглежда? Това е памучен суичър с дължина до ханша без качулка, първоначално проектиран с мисъл за мъже и по-точно спортисти. Има дизайн, напомнящ на известните якета-бомбери, със закопчаване с копчета и вертикални джобове. В областта на деколтето, в долната част и в краищата на ръкавите има оребрени ръбове, често украсени с шарка. Характерна особеност е и двуцветен дизайн, с бели ръкави, които се различават от тялото в различен цвят. 

Днес модата на бейзболният суичър се завърна с гръм и трясък, също в дамската мода. Дамите също искат да носят модерните суичъри в американски стил! Такива тоалети се отнасят до образа на младежите от американските училища, често носещи суичъри с логото на любимите си беизболен отбор.

В днешно време на мода са удобните ежедневни тоалети, изградени на базата на модни спортни панталони. Един от най-важните елементи от този тип облекло са суичърите, от които разграничаваме няколко хубави вида. Суичъри в американски стил с оверсайз кройка и характерни детайли са истински хит сред любителите на последните тенденции.

Те включват и дамски бейзболен суичър, който тепърва изживява своя ренесанс и се очертава като един от хитовете на тази пролет! 

КОЙ БЕЙЗБОЛЕН СУИЧЪР Е ХИТ В МОМЕНТА?


Следвайки най-новите модни тенденции днес, със сигурност ще попаднете на бейзболни суичъри, които може да откраднат сърцето ви. Ако този стил ви харесва и бихте искали да имате модел в американски стил, тогава вижте първо кои модели са най-модерните в момента. Нашите стилисти вече го провериха и сега ще ви кажат какви модели в този стил е най-добре да търсите!

В унисон с преобладаващата мода за базов и минимализъм, моделите, препращащи към класиката на жанра, са актуални. Така че става дума за традиционни, двуцветни суичъри с бели ръкави и гладко тяло – и това е! Те не се нуждаят от други декорации, тъй като просто излъчват чиста класика.

Особено внимание трябва да привлече червеният, черен, зелен или син бейзболен суичър, чиито цветове отразяват най-добре американския стил на дрехите. Освен това за такъв гладък, прост модел ще бъде по-лесно да изберете подходящи обувки и останалата част от стила, но повече за това по-късно. Единственият елемент на декорация могат да бъдат ивици, отпечатани върху оребрени маншети. 

Дамски суичър за бейзбол с цип в офертата на онлайн магазин Brando.Bg

Когато купувате модел на модна бейзболна шапка, не забравяйте, че стандартният модел суичър за бейзбол е с копчета, а не с цип. Освен това е един от най-важните елементи, които го отличават от якета с цип. И какво друго ги прави различни?

Материалът, от който са изработени - бейзболните якета са изработени от дебел памук, докато бомбърите обикновено са изработени от хлъзгав, синтетичен найлон. Якето бомбер също обикновено е изцяло в един цвят, няма контрастни ръкави.

Друг модерен бейзболен суичър този пролетен сезон е моделът с голяма лепенка с букви на лявата гърда. Важно е буквата да е контрастна и плътно зашита с конци по контурите, центърът може да бъде гладък или изпълнен с плюшена козина.

Ако, от друга страна, искате да се откроите от тълпата, тогава суичър за бейзбол с щампа отпред или отзад ще ви бъде от полза. Градският печат може да бъде придружен и от допълнителни приложения, като лепенки или пайети.


ПРОЛЕТЕН БЕЙЗБОЛЕН СУИЧЪР - С КАКВО ДА ГО НОСЯ?

Сега, когато знаете какви видове бейзболни суичъри да търсите, вижте как да изградите успешни стилове с бейзболен суичър . Противно на външния вид, не е толкова лесно, ако изобщо не знаете откъде да започнете, тогава си струва да се консултирате със стилисти. Затова вижте 3 от най-горещите стила с дамски бейзболни суичъри за новия сезон:

Колежански стил - типична американска визия с бейзболен суичър в главната роля, можете да завладеете, като носите класически дънки с него! Изберете сини дънки с висока талия , облечете горнище с качулка и оставете качулката над якето.

Градски стил - изберете бяла тенис мини пола, обикновена или с прекрасни плисета, за класически бейзболен суичър без качулка. За целта обуйте ниски бели маратонки и се насладете на напълно спортен, ултра момичешки стил.

ЖЕНСКИ СТИЛ – носете също така модерни бейзболни суичъри с обикновени основни рокли, изработени от оребрен, прилягащ на фигурата материал. По този начин ще придадете на тази спортна класика по-женствен привкус!