Замисляли ли сте се някога за факта, че различните видове деколтета в дрехите могат да повлияят положително на целия стайлинг? Деколтето е пълноценна част от кройката на дадена дреха, която влияе върху това дали изглеждаме добре в нещо. Запознайте се днес с нас най-популярните видове дамски деколтета и вижте как да разкриете предимствата на фигурата!


ОТКРИЙТЕ ВИДОВЕТЕ ДЕКОЛТЕТА И СЕ ОБЛИЧАЙТЕ ПО-ДОБРЕ!

Днес всяко парче облекло е пришито с определена фигура в ума на дизайнера. Тизи типове деколтета, използвани в блуза или рокля, са проектирани така, че да пасват идеално на вашата фигура. Всички знаем, че деколтето има специфична функция, но мислим ли за това всеки ден?

Точно и по-добре имайте това впредвид, защото добре прилепналото деколте може да изравни пропорциите на фигурата. Точно както при различните стилове на рокли или блузи, деколтетата могат да направят чудеса! Благодарение на оптичната илюзия те могат да маскират или изложат нещо, не само около раменете или гърдите, но и талията и ханша.

Не си струва да се отказваме от подкрепата на такъв мълчалив помощник, който благоприятства фигурата ни само с нейното присъствие. Не забравяйте, че модерните видове деколтетате не винаги са полезни за вашия тип фигура, така че първо прочетете всички наши съвети. Благодарение на тях ще изберете дрехи с такова деколте, което има добър ефект върху пропорциите на фигурата. 


   


ВИДОВЕ ДЕКОЛТЕТА В БЛУЗИ, ТЕНИСКИ И РОКЛИ

След като вече знаете предимствата на перфектно прилепналото деколте, е време да се запознаете с най-важните видове от него. Ето видовете деколтета в блузи, тениски и рокли, които силно влияят на пропорциите на вашата фигура:


  • Деколте на лодка - това е хоризонтално, повече или по-малко заоблено или изрязано, което понякога е по-застроено, а може и леко да разкрива раменете. Деколтето на лодката е елегантно, но оптически увеличава горните части на тялото, така че ще бъде идеално за фигура от типа круши и колони. В първия случай това ще изравни пропорциите на фигурата, а във втория оптически ще разшири раменете и ще увеличи бюста. Избягвайте го дами с фигура на ябълка и притежателки на големи гърди или широки рамене. Лодката ще привлече вниманието към тях и ще ги направи още по-широки.
  • Кръгло деколте - класика пред класиката, много често се среща при суичъри, пуловери и тениски. Трябва да се избягва от дами с обилни гърди и сложни горни части на тялото.
  • Квадратно деколте - красиво излага ключиците и бюста, а също така привлича вниманието с оригиналната си форма. Дрехите с кръгло деколте правят бюста да изглежда по-голям, поради което са идеални за жени с фигура круша, колона или обърнат триъгълник.
  • V-образно деколте - подобно на квадратното деколте, но по-широко, по-правоъгълно. То разкрива още повече, а усещането за разширяване на горната част на тялото по този начин е още по-силно.
  • Халтер деколте - оголва раменете и леко се издига нагоре по врата, наподобяващ трапецовидна форма. Най-често ще срещнете деколте с повод с къси летни топове, гащеризони или рокли.
  • Американско деколте - дълбоко деколте, достигащо до гръдната кост, а понякога дори по-ниско, което перфектно излага големи гърди. Понякога създава закръглена визия на бюста, понякога е по-извисяваща се. Със сигурност сте го виждали неведнъж със звездите по време на гала вечерта за спечелване на наградите Оскар, защото обикновено украсява вечерни рокли, но не само.
  • Испанско деколте - наричано още кармен. Той разкрива раменете, ключиците и горната част на гърба и оптически удължава врата.
  • Високо деколте - може да бъде полукръгло, така че обикновено покрива бюста, ключиците, раменете и част от врата. Ще работи върху тънка и малка фигура с малки или средни гърди. Избягвайте го дами с фигура на ябълка, с големи гърди, широки рамене и къс врат, защото това ще ви придаде по-масивна визия.
  • Y-образно деколте - известно още като V-образно деколте, подхожда на дами от всякакъв тип тяло! Видовете деколтета в рокли и блузи са от голямо значение за нашия имидж - не забравяйте за това, когато създавате ежедневните си стилизации.


 Етикети:

дамски официални обувкиобувки на нисък токобувки на висок токобувки на платформаежедневни обувкидамски сникърсидамски боти

боти на нисък токботи на висок токботи на платформадамски ботушиботуши на нисък токботуши на висок токботуши на платформа,

чизмибалеринкидамски мокасинидамски еспадрилидамски сандалисандали на нисък токсандали на висок токдамски чехли

дамски тенискидамски топоведамски туникидамски блузидамски блузи с къс ръкавдамски блузи с дълъг ръкавдамски ризирокликъси роклидълги роклидамски панталонидамски дънкикъси панталонидамски клиновеполидамски спортни дрехидамски сакадамски якетадамски преходни якетадамски дънкови якетадамски зимни якетадамски дълги якетадамски кожени якетадамски палтадамски пуловери и жилеткигрейки и елеци.

мъжки тенискимъжки тениски с якамъжки блузимъжки дънки и панталонимъжки пуловеримъжки ризимъжки връхни дрехимъжки спортни дрехи,

мъжки сандалимъжки чехли.

дрехи за момичетадрехи за момчета


Онлайн магазин за дамски дрехи и обувки, мъжки дрехи и детски дрехи

  

www.brando.bg

За връзка: 0879 69 69 30