МАКСИ РОКЛИ ЗА ЛЯТОТО - ПРЕГЛЕД НА НАЙ-КРАСИВИТЕ МОДЕЛИ 

Не е тайна, че горещото лято е идеалното време за модерни рокли! Това е най-известно дамско облекло, изработено от едно парче плат и приема различни стилове през лятото, опитвайки се да се впише в преобладаващите тенденции.

Какви рокли ще носим тази година?

Един от хитовете на празничния стайлинг ще бъдат модерните макси рокли за лятото, които се връщат към тенденциите с всеки нов сезон! И този път е така, така че ще им отделим малко повече внимание в днешната публикация.

Открийте най-горещите стилове на дълги рокли!

ОТКЪДЕ ДОЙДЕ МОДАТА НА ДЪЛГИТЕ РОКЛИ?

Историята на роклите е изключително пъстра и богата, а необичайните им трансформации през следващите векове са изключително интересни. През вековете роклята еволюира, сменя стиловете и дължините, но именно в макси роклята намираме най-вълшебното.

Имайте предвид, че дългите рокли имат две асоциации: в миналото консервативните дами носеха само дълги рокли, за да прикрият внимателно краката си.

В същото време дългата рокля е и символ на изискана елегантност, луксозно присъствие и величие. Нищо чудно, че съвременните елегантни макси рокли за лятото перфектно съчетават класическия шик с комфорт и ултра-женствен стил! 

През годините роклята многократно е сменяла формата си в къси, мини, миди, над коляното, под коляното, дълги и макси размери.

Защо сме толкова привлечени от максималната й дължина през лятото?

Отговорът на този въпрос се крие в дизайна, взет от роклите на древна гръцка и римска империя, говореща за величествено по онова време, правеше впечатление и беше символ на власт.

Днес търсим точно същото в дългите рокли, но в модерна форма! Всекидневните рокли могат да бъдат спиращи дъха почти наравно с вечерните рокли. Възползвайте се от тенденцията за дълги макси рокли за лятото и допълнете гардероба си с такива стилове! 

ЗА КОГО СА ПОДХОДЯЩИ ЛЕТНИТЕ МАКСИ РОКЛИ И КАКВИ СА ТЕНДЕНЦИИТЕ?

В съзнанието на жените съществува несправедливо повтарян мит, че дългата рокля е само за много високи дами. Междувременно не е вярно, защото е достатъчно да изберете правилната дължина и да изрежете по фигурата си!

Също така не е необходимо да носите токчета с нея, модерните равни обувки за лятото също ще работят чудесно. В идеалния случай такава рокля трябва да завършва приблизително на височината на глезените и да не докосва земята.

Тогава по-ниски момичета, които са високи около 160 см, също ще се представят красиво в модна макси рокля.

Да се ​​върнем към актуалните модни тенденции.

Как трябва да изглеждат готините макси рокли за лятото ?2022 г.?

Тази година климатът на пустинното бохо цари в дамската лятна мода. Всеки ден си струва да избирате рокли в естествени земни тонове или вечни класически цветове.

В този стил идеално ще се справят гладки, разклещени памучни модели с широки презрамки и широк волан в долната част. Обикновените форми на дълги рокли са модерни, деликатно разнообразни с волани, кацалки и леко бухнали ръкави.

Изберете ефирни и проветриви материали, които ще бъдат красиво издухани от вятъра и при ходене. Такава визия е хит на идващото лято, въпреки че сред пустинния минимализъм ще има и малко шарки!

През лятото заложете на шарки с цветя, флорални щампи, както и щампи в етно стил и животински шарки също са добре дошли върху дългите рокли, съчетани с елегантни чанти от еко кожа. 

ВИЖТЕ СТИЛНИТЕ ЦВЕТОВЕ СРЕД ДЪЛГИТЕ ЛЕТНИ РОКЛИ!

Когато избираме модна кройка на дълга рокля за лятото, ние държим не само на кройката, но и на цвета. Този сезон сред роклите явно има доста тесен спектър от цветове, които жените ще търсят.

Ако искате да сте модерни, изберете тазгодишния гардероб и изберете гореспоменатата бяла макси рокля.

Такъв модел е символ на лятна момичешка емоционалност и ефирност, поради което се вписва идеално с романтични празнични стилизации! Гореспоменатите земни тонове също ще бъдат хит, така че целта ви е бежова, кафява или в цвят каки.

Черните макси рокли за лятото също остават стилни от по-тъмните модели, които гарантират вечен шик. Любителите на малко по-светлите творения със сигурност ще се влюбят в пастелни модели като светло синьо или пудра праскова. По време на ваканционни пътувания, двуцветни модели с контрастиращи шарки, като бяло и тъмносиньо или бяло и зелено, също ще работят чудесно.

Преценете кой цвят за теб ... 


Прочетете също: Как да носите бели рокли ? 

                               ВИДОВЕ ДЕКОЛТЕТА - И КОЕ ЩЕ ПОДХОЖДА НА ЛИЦЕТО ВИ 


Онлайн магазин за дамски дрехи и обувки, мъжки дрехи и детски дрехи

  

www.brando.bg

За връзка: 0879 69 69 30