В СЛЪНЧЕВИТЕ ПРОЛЕТНИ ДНИ НОСЕТЕ АНЦУЗИ В ЯРКИ ЦВЕТОВЕ!

Вероятно няма по-добро време от годината да носите дрехи в ярки цветове от пролетта и лятото. Именно тогава най-слънчевите дни и природата, изпълнена с цветове, ни подтикват да се обличаме в ярки цветове.

Струва си да посегнете към неонови, интензивни и силно наситени сочни цветове, които ще ви накарат да се откроите от тълпата! Благодарение на тях облеклото веднага придобива още повече оригиналност, което все пак е желано, а стилизациите веднага грабват окото.

Ще постигнете още по-силен ефект, като носите всеки ден модни анцузи в силни нюанси. Такива модели обикновено са едноцветни, имат голяма повърхност и са изработени от памучно трико, което красиво извива цветовете. Тогава те изглеждат още по-живи и интензивни, отколкото в случая с други дрехи!

Такива модели се използват с нетърпение от известни знаменитости, които обичат да правят шум с тоалетите си, както и от влиятелни лица, търсещи свежи тенденции. Вижте какви цветове на комплекти със суичъри си струва да имате тази пролет: 

  • магнитна фуксия,
  • енергизиращ портокал,
  • интензивно червено,
  • сочно зелено,
  • хипнотизиращ кобалт,
  • лайм или неоново розово! 

КЪМ КОИ СПОРТНИ ПАНТАЛОНИ СИ СТРУВА ДА ПОСЕГНЕТЕ ПРЕЗ ЛЯТОТО НА 2022 г.? ПРОВЕРЕТЕ! 

Освен да изберете красив цвят, си струва да изберете и модна кройка на комплекта. Италианските анцузи са пример за качество в индустрията за този тип облекло, но са много скъпи и трудни за получаване.

Според нас те ще бъдат перфектно заменени от моделите, налични в Brando.Bg, където добавихме добре изработени комплекти от европейски дизайнери. Изглеждат много солидни, изработени са от висококачествени материали, на справедлива цена и се предлагат в прекрасни цветове!

Преди да изберете любимия си цвят, първо изберете модна кройка от комплекта, от която ще бъдете възхитени, където и да отидете.

И така, какъв тип комплект трябва да изберете?

Стилистите са единодушни, че, разбира се, отгоре са моделите със суичър и панталон в комплекта, които са класика на жанра. Ако искате да добавите стил, изберете комплект по-свободни анцузи с къса, но малко по-просторна качулка.

Такъв модел идеално ще подчертае женската фигура и в същото време ще запази стила в удобен, спортен градски стил. За дамите, които ценят женствената визия, препоръчваме дамски анцузи с пола, които стават все по-популярни!

Например, изберете модел с къса свободна блуза, мини суичър пола с висока талия. Класа и стил в едно! Изберете модели в универсални основни тонове или изберете такива, украсени допълнително със спортни райета или голямо райе в модерна форма. 

Говорейки за основни комплекти, не се колебайте да добавите интересен материал към тях. Стилистите са единодушни, че тази пролет също си заслужава да изберете велурен анцуг с оверсайз суичър и дълъг панталон!

Имайте предвид, че специфичният характер на велурния материал красиво извива интензивни цветове. Почувствайте цветните пролетни стилизации навсякъде! 


Прочетете също: АНЦУЗИ ОТ ДВЕ ЧАСТИ – КАКЪВ МОДЕЛ ДА ИЗБЕРЕТЕ ТОЗИ СЕЗОН


тенискитоповетуникиблузиблузи с къс ръкавблузи с дълъг ръкавризирокликъси роклидълги роклипанталонидънкикъси панталониклиновеполиспортни дрехисакаякетапреходни якетадънкови якетазимни якетадълги якетакожени якетапалтапуловери и жилеткигрейки и елеци.

тенискитениски с якаблузидънки и панталонипуловериризивръхни дрехиспортни дрехи 


Онлайн магазин за дамски дрехи и обувки, мъжки дрехи и детски дрехи

  

www.brando.bg

За връзка: 0879 69 69 30