Стилове на обувки, които са идеални за зимата: не всичко се свежда до ботуши и боти. 


Тъй като зимният сезон започва, повечето момичета прашат обувките си и ги носят като ежедневни обувки, но какво да кажем за жените, които не са им фенове? 

  1. Въпреки че можете да повярвате, че зимните обувки изглеждат скучни и се свеждат само до ботуши и боти, има няколко опции, които освен супер удобни, изглеждат чудесно и с всяка дреха.
  2. Ако все още не знаете кои са основните тенденции за обувки за този сезон, ето няколко идеи за обувки, които можете да използвате през тези студени месеци, за да поддържате краката си топли и разбира се, да постигнете много шикозен стил.

1. Обувки на широк ток

Те са главните герои на този сезон, освен че изглеждат перфектно с всяка дреха, те са удобни и най-хубавото е, че можете да ги комбинирате с чорапи, за да покриете краката си от ниски температури.

2. Обувки на платформа

С платформи от тип Оксфорд краката ви ще останат топли, когато температурите спаднат, плюс това ще ви дадат допълнителна височина и комфорт, от който се нуждаете, ако трябва да ходите. Не се страхувайте да ги използвате с чорапи, защото изглеждат фантастично.

3. Бели кецове

Кецовете са вид обувки, които могат да се носят по всяко време на годината и които се съчетават с всякакви дрехи . Но ако са бели, ще имате плюс, защото те подчертават всяка дреха.

4. Мокасини

Мокасините са перфектни. Те са алтернатива за сбогуване с токчетата и кецовете. Вашият модел с мека кожа ще поддържа краката ви топли.

5. Изрязани обувки

Въпреки че изглеждат като ботуши, те не са. Тази обувка е взета от богини в уличния стил и е използвана във всякакъв вид външен вид.

6. Ежедневни обувки

Тези видове обувки са толкова удобни, че всеки би искал да покрие краката си с тях. Някои от техните модели са много женствени и се съчетават с всякакви дрехи , могат да се използват през цялата година.


Етикети:

дамски официални обувкиобувки на нисък токобувки на висок токобувки на платформаежедневни обувкидамски сникърсидамски боти

боти на нисък токботи на висок токботи на платформадамски ботушиботуши на нисък токботуши на висок токботуши на платформа,

чизмибалеринкидамски мокасинидамски еспадрилидамски сандалисандали на нисък токсандали на висок токдамски чехли

дамски тенискидамски топоведамски туникидамски блузидамски блузи с къс ръкавдамски блузи с дълъг ръкавдамски ризирокликъси роклидълги роклидамски панталонидамски дънкикъси панталонидамски клиновеполидамски спортни дрехидамски сакадамски якетадамски преходни якетадамски дънкови якетадамски зимни якетадамски дълги якетадамски кожени якетадамски палтадамски пуловери и жилеткигрейки и елеци.

мъжки тенискимъжки тениски с якамъжки блузимъжки дънки и панталонимъжки пуловеримъжки ризимъжки връхни дрехимъжки спортни дрехи,

мъжки сандалимъжки чехли.

дрехи за момичетадрехи за момчета


Онлайн магазин за дамски дрехи и обувки, мъжки дрехи и детски дрехи

  

www.brando.bg

За връзка: 0879 69 69 30