Меню
Кошница
Brando.Bg използва бисквитки, за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Политика за поверителност

Дълги Поли

Разгледайте нашите предложения и заложете на перфектния избор на поли за вашето ежедневие или специален повид, когато посетите Brando.bg 

Асиметрични поли - Асиметрията е още горещ тренд. На тях залагат знаменитости, а също и модни блогъри. 

Трикотажни поли - Жените ценят, когато те имат много проекти за избора си. Добре осъзнават, че не всяка пола, ще бъде подходяща за конкретния случай. Това е една от причините, поради която трябва да имате такъв модел във вашият гардероб. 

Дънкови поли – различни модели предлагани в Brando.Bg. За дънкови поли е приказвано много. Някои са изработени за лятото, а други за зимата. Летните модели са със светъл нюанс, а зимните-обратното. В днешно време не е само в различните нюанси на синьо, дънковият материал може да бъде бял, черен, зелен, дори и в розов цвят. Всяка една жена може да избере дънкова пола, която е предназначени за нейният стил и изискване. 

Поли тип молив - Полите, като рокли, са едни от най-основните елементи на гардероба за много жени. Някои дами не могат да си представят типичен ден без тях. Нищо чудно, в края на краищата женските поли принадлежат към една от най-женствените групи дрехи. Дълги, къси, асиметрични - днес има много видове. Едни от най-модерните са поли тип молив, които се характеризират с прилепналата по тялото форма, достигащи най-често до коленете. Тази кройка е особено популярна при жени, работещи в офиси, бизнес дами и жени, които обичат да се обличат елегантно. Това обаче не означава, че полите тип молив имат ограничен набор от възможности и че няма да са подходящи в не толкова елегантни ситуации.

Няма добавени продукти в тази категория.