Меню
Кошница

Доставка

Доставки в България


ВСИЧКИ ПРОДУКТИ ОТ ОНЛАЙН МАГАЗИН BRANDO.BG СЕ ДОСТАВЯТ В РАМКИТЕ НА 5-7 РАБОТНИ ДНИ С КУРИЕРСКА ФИРМА ЕКОНТ ЕКСПРЕС И СПИДИ. СЛЕД ФИНАЛИЗИРАНЕ НА ПОРЪЧКАТА, СЛУЖИТЕЛ НА ОНЛАЙН МАГАЗИН BRANDO.BG СЕ СВЪРЗВА С КЛИЕНТА ЗА ПОТВЪРЖДЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА, ЧРЕЗ ТЕЛЕФОННО ОБАЖДАНЕ В РАБОТНО ВРЕМЕ (ПОНЕДЕЛНИК - ПЕТЪК / 09:00 -17:30 Ч.)

След като продукта е наличен за изпращане, наш служител отново се свързва с клиента, за да бъде уведомен за изпращането на пратката. Всички продукти от категория ''24 ч.'' са налични и готови за изпращане. Продукт, закупен до 17:00 ч. в работен ден се изпраща на същият ден.


! Поръчки с наложен платеж над 99.99 лв. - доставката е безплатна. 

" Ако поръчката Ви е била доставена безплатно и решите да върнете закупените от вас стоки или задържите стоки на обща стойност под 99.99лв, цената на доставката ще бъде удържана от сумата, която ще Ви бъде върната. "

! Всички пратки се изпращат с наложен платеж  с опция преглед и тест в рамките на 15 мин. Вижте още в ''Общи условия''


Цени за СПИДИ и ЕКОНТ


СПИДИ Доставки:

СПИДИ Автомат - 1.49 лв.

СПИДИ Офис: 2.99 лв.

СПИДИ Адрес: 6.50 лв.


За повече информация, посетете официалния сайт на СПИДИ. Намерете най-близкия офис на СПИДИ.

*Цените са ориентировъчни и зависят от тегло, размер на наложения платеж и населеното място. За да изчислите с точност цената на доставка за куриерската услуга посетете официалния сайт на СПИДИ.

---

ЕКОНТ Доставки:

ЕКОНТ Еконтомат - 4.20 лв.

ЕКОНТ Офис: 5.50 лв.

ЕКОНТ Адрес: 7.00лв. 


За повече информация, посетете официалния сайт на ЕКОНТ. Намерете най-близкия офис на ЕКОНТ.

**Цените са ориентировъчни и зависят от тегло, размер на наложения платеж и населеното място. За да изчислите с точност цената на доставка за куриерската услуга посетете официалния сайт на ЕКОНТ


Защо не получавам касова бележка за получената стока ? 

Законово основание за услугата е Наредба № Н – 18 от 2006 г., чл.3 за „Регистриране и отчитане на направените продажби“. Съгласно текста в наредбата един от вариантите, който Ви освобождава от задължението да издавате Фискална касова бележка, е плащането към Вас да се извършва чрез Пощенски паричен превод. Тази услуга трябва да бъде извършена от лицензиран пощенски оператор, какъвто е Еконт.

Самата услуга Наложен платеж чрез Пощенски паричен превод не налага допълнителни усилия от страна на търговеца или неговия клиент.

За направеното от клиента плащане Еконт или Спиди издават разписка за пощенски превод на стойността на дължимия наложен платеж. Тази разписка е законово признат документ, освобождаващ търговеца от задължението да издава касова бележка.