Меню
Кошница

За нас

ДОБРЕ ДОШЛИ В СВЕТА НА BRANDO

BRANDO е Българска марка, специализирана в предлагането и продаване на дамско, мъжко и детско облекло. Марката Brando е отговорът на многобройните искания на истински ценители на модата, които искат винаги да изглеждат модерни, стилни и привлекателни. Именно тази позиция стана основна в дейността на нашата компания. Колекциите за дрехи Brando са разработени от екип дизайнери, като вземат предвид световните модни тенденции, използвайки съвременни технологии и висококачествени материи. Елегантните и ежедневни модели от колекции дрехи Brando са подходящи за жени с различни видове форми на тялото, помагат да се подчертае силните страни и да се скрият недостатъците. Всички елементи са лесни за комбиниране помежду си, което прави възможно създаването на собствена колекция от капсули от изображения за активен, модерен и жизнен живот. Всяка жена ще може да се чувства изящна с безупречен вкус и ясно изразено усещане за стил. Следвайте стила на Brando.

Ако за първи път пазарувате при нас, може да сте сигурни, че поръчвате при сигурен, търговец на дрехи, обувки и аксесоари, който е на пазара с доказан опит. И е на линия да посрещне Вашите въпроси и запитвания.

*Поръчки, направени след 16:30 ч. се обработват на следващия работен ден.

*ЕКСПРЕСНАТА доставка от нашите "СПЕЦИАЛНИ" предложения не важи за малки населени места, които се обслужват по график от куриера.