28 Feb 0

Най-удобните обувки на ток, които се носят за работа.

Публикувано в: ROOT Видян: 616

Най-удобните обувки на ток, които се носят за работа. 

- В Обувките на ток трябва да се чувствате добре от самото начало. Те трябва да се побират по дължина, ширина, около петата и в кутията за пръстите на краката, тъй като на пазара днес има много модели на обувки с ток, достъпни в тясна до широка ширина.

Специалисти препоръчват обувките на ток да бъдат с пети не по-високи от 5 см. Те отбелязат, че височината на петата е пропорционална на количеството натиск върху топката на крака. Затова помислете за по-нисък блок на петата вместо за висок стилет.

Жените, трябва да купуват обувки сутрин, за да очакват те да се поберат за вечерна афера. В следобед / вечер краката са по-големи и отекли, това трябва да е времето, през което не се купуват обувките. Обувките винаги трябва да се пробват с трикотаж, който планирате да носите с тях.

Тъй като жените често са загрижени, точкетата могат да се изплъзнат от крака, специалистите предлагат да се обмисли стил, който включва каишка през крака или около глезена. И горните материали, като например меките кожи, по-лесно се оформят във формата на стъпалото за по-персонализирано прилягане.

Тук в BRANDO.BG пазаруването за вас ще е истинско удоволствие. Предлагаме внимателно подбрани модели, за удобството на вашите крака, за да се чувствате удобно през вашият работен ден от 9-17.00 ч. 

 

ЕТИКЕТИ: дамски ежедневни обувкиобувки с нисък токобувки с висок токобувки на платформадамски мокасинидамски еспадрилибалеринкидамски маратонкидамски сандалисандали с нисък токсандали с висок токсандали на равна подметкадамски чехлимъжки обувкидетски обувкиобувки за момичеобувки за момче

Онлайн магазин за дамски дрехи и обувки, мъжки обувки и детски обувки

 

 

www.brando.bg

За връзка: 0879 69 69 30

Остави коментар

Вашето Име
Адрес на е-поща
Коментар
Код

Brando.bg е един от най-симпатичните онлайн магазини за дрехи и обувки в България. Нашата мисия е да помогнем на всеки наш посетител да намери желаните модели на дрехи и обувки, които търси. Ние предлагаме голямо разнообразие от дамски дрехи, дамски обувки, също така поддържаме, ѝ асортимент от мъжки дрехи,мъжки обувки, както и детски дрехи и обувки. За да задоволи и най-взискателните клиенти направихме Brando.bg удобен за клиента и пазаруването в него е истинско удоволствие. Нашето мото е: ''Удобните обувки, съчетани с подходящите дрехи са основата за един успешен ден''. Ето защо толкова горещо бихме желали да намерите подходящи дрехи и обувки за всякакъв повод и сезон, при нас. Нашата продуктова гама е на разположение да ѝ се насладите. Ние предлагаме не само качествени дрехи и обувки, но също така и дрехи и обувки на ниски цени, които по никакъв начин не отстъпват на по-скъпите. Като продавачи, ние сме наясно, че особено при дамите, избора на дрехи и обувки е много важно решение.


В нашата колекция обръщаме внимание и на мъжете, които обикновено не обичат пазаруването, но в Brando.bg бързо и лесно могат да намерят подходящ модел мъжки дрехи и обувки. Нашият магазин се е погрижил и за най-младият клиент. Изборът на детски дрехи и обувки е много важен за удобството в ежедневието на всяко дете.


Най-често търсените: дамски обувки, дамски сандали, дамски боти, дамски ботуши, дамски чехли, официални и елегантни дамски обувки,  висок ток, нисък ток, обувки на платформа, дамски обувки от естествена кожа, дамски ботуши от естествена кожа, дамски боти от естествена кожа, маратонки за жени, спортни обувки, евтини обувки на ниски цени, мъжки обувки, детски обувки, дамски дрехи, дамски дънки, дамски панталони, дамски ризи, дамски рокли, дамски пуловери, дамски блузи, дамски тениски, дамски якета, дамски анцузи, дамски спортни комплекти, мъжки дрехи, мъжки дънки, мъжки панталони, мъжки спортни комплекти, мъжки анцузи, мъжки тениски, мъжки блузи, мъжки пуловери, мъжки жилетки, мъжки якета, мъжка парка, мъжки блейзъри, детски дрехи, дрехи за момичета, дрехи за момчета

Посетете Brando.bg в ShopMania