Последно в Блога

Rss
12 Oct 0

Как да носите боти на нисък ток, на висок ток, на платформа и на равна подметка

Публикувано в: Какво да знаем за обувките? Видян: 470

В много региони в момента дамски боти над глезените са изключително популярна модна тенденция. И не е чудно, тъй като те са универсални, удобни и подходящи за всяко момиче или жена. Трудната част е да се уверите, че ботите ви над глезена съвпада за вашето облекло. Разгледайте някои от предложенията за съчетание по-долу, за да компилирате външния си вид, който искате да създадете с боти на нисък и висок ток, на платформа или боти на равна подметка.

Дамски боти

Още
10 Oct 0

Как да подсушите бързо мокри обувки

Публикувано в: Какво да знаем за обувките? Видян: 277

Разхождайки се с мокри обувки, може да доведе до плюски на краката. Ако имате само няколко часа свободно време, можете да изсушите обувките си в сушилня за дрехи, с вентилатор или с вестник. Избраният от вас метод трябва да зависи от материала на обувката, за да се избегнат непоправими повреди.

Още
29 Sep 0

Как да танцувате с неудобни обувки Част 1

Публикувано в: Какво да знаем за обувките? Видян: 133

ЧАСТ 1

Неудобните обувки биха могли сериозно да ви затруднят да танцувате и да се забавлявате. 

Още
08 Mar 0

Как да купя обувки онлайн?

Публикувано в: Какво да знаем за обувките? Видян: 827

Обожавате обувките, но ненавиждате обиколките по магазините? Значи, пазаруването онлайн би била страхотна опция за вас!

Разбира се, понякога може да е трудно да изберете обувки онлайн, без да ги пробвате, но пък следващите стъпки, със сигурност, ще ви помогнат.

Още
13 Feb 0

Как да носим боти на нисък ток ?

Публикувано в: Какво да знаем за обувките? Видян: 1517

Ботите са изключително типични за женския гардероб обувки, а за много региони по света те представляват класически моден тренд, който всяка дама следва. И в това няма нищо странно. Ботите са изключително удобни, практични и подходящи както за по-млади момичета, така и за по-зрели жени. Ключовият момент обаче си остава правилното им съчетание с определен стил и дрехи. По-долу ще ви предложим най-добрите комбинации и интересни идеи с боти.

Още
13 Feb 0

Как да носим боти на висок ток ?

Публикувано в: Какво да знаем за обувките? Видян: 1448

Ботите са изключително типични за женския гардероб обувки, а за много региони по света те представляват класически моден тренд, който всяка дама следва. И в това няма нищо странно. Ботите са изключително удобни, практични и подходящи както за по-млади момичета, така и за по-зрели жени. Ключовият момент обаче си остава правилното им съчетание с определен стил и дрехи. По-долу ще ви предложим най-добрите комбинации и интересни идеи с боти.

Още
24 Nov 0

Happy Weekend Brando.bg (25.11- 27.11.2016 г.)

Публикувано в: Видян: 212

Happy Weekend в BRANDO.bg от Петък до Неделя (25.11- 27.11.2016 г.) всички наши клиенти ще имат възможност да използват 20% отстъпка на всички продукти, с изключение на продуктите в категория ''РАЗПРОДАЖБА''. 

Още

Brando.bg е един от най-симпатичните онлайн магазини за обувки в България. Нашата мисия е да помогнем на всеки наш посетител да намери желаните обувки, които търси. Ние предлагаме голямо разнообразие от дамски обувки, също така поддържаме, и асортимент от мъжки, и детски обувки. За да задоволи и най-взискателните клиенти направихме Brando.bg удобен за клиента и пазаруването в него е истинско удоволствие. Нашето мото е: ''Удобните обувки са основата за един успешен ден''. Ето защо толкова горещо бихме желали да намерите подходящи обувки за всякакъв повод и сезон, при нас. Нашата продуктова гама е на разположение да й се насладите. Ние предлагаме не само маркови обувки, но също така и евтини обувки, които по никакъв начин не отстъпват на по-скъпите. Като продавачи, ние сме наясно, че особено при дамите, избора на обувки е много важно решение.


В нашата колекция обръщаме внимание и на мъжете, които обикновено не обичат пазаруването, но в Brando.bg бързо и лесно могат да намерят подходящ модел мъжки обувки. Нашият магазин се е погрижил и за най-младият клиент. Изборът на детските обувки е много важен не само за един успешен ден, но и за сухите детски крачета.


Най-често търсените: дамски обувки, дамски сандали, дамски боти, дамски ботуши, дамски чехли, официални и елегантни дамски обувки,  висок ток, нисък ток, обувки на платформа, дамски обувки от естествена кожа, дамски ботуши от естествена кожа, дамски боти от естествена кожа, маратонки за жени, спортни обувки, евтини обувки на ниски цени, мъжки обувки, детски обувки.