Последно в Блога

Rss
23 Jul 0

Как да носите бели рокли

Публикувано в: Какво да знаем за дрехите Видян: 361

Всеки може да носи бели рокли, но има няколко трика, за да го направите правилно. Ако бялото прави кожата ви да изглежда бледо, може би просто носите грешният цвят.  Вие също трябва да помислите с какво и какъв цвят ще съчетаете бялата рокля

Още
02 Jun 0

Как да почистите бели обувки

Публикувано в: Грижа за обувките Видян: 665

Въпреки че се цапат изключително бързо и лесно, белите обувки са си доста популярни и предпочитани, особено за лятно време. В зависимост от материята, от която са изработени обаче, можете да ползвате редица лесни методи, за да ги възстановите и освежите.

Още
27 Mar 0

Лесни стъпки за правилната покупка на обувки

Публикувано в: Видян: 702

Лесни стъпки за правилната покупка на обувки

Обувките са изключително важна инвестиция за доброто самочувствие и перфектния стил. А ако знаете за какво да внимавате, когато сте на лов за поредния нов чифт обувки, ще ви спести излишното заменяне или връщане, а също така ще ви спести и време и средства, ако не можете да ги върнете или замените и се наложи просто да изхвърлите. В следващите няколко стъпки обаче всяка една/един от вас бързо и лесно ще се научи как се купува перфектния чифт обувки.

Още
12 Oct 0

Как да носите боти на нисък ток, на висок ток, на платформа и на равна подметка

Публикувано в: Какво да знаем за обувките? Видян: 1944

В много региони в момента дамски боти над глезените са изключително популярна модна тенденция. И не е чудно, тъй като те са универсални, удобни и подходящи за всяко момиче или жена. Трудната част е да се уверите, че ботите ви над глезена съвпада за вашето облекло. Разгледайте някои от предложенията за съчетание по-долу, за да компилирате външния си вид, който искате да създадете с боти на нисък и висок ток, на платформа или боти на равна подметка.

Дамски боти

Още
10 Oct 0

Как да подсушите бързо мокри обувки

Публикувано в: Какво да знаем за обувките? Видян: 2276

Разхождайки се с мокри обувки, може да доведе до плюски на краката. Ако имате само няколко часа свободно време, можете да изсушите обувките си в сушилня за дрехи, с вентилатор или с вестник. Избраният от вас метод трябва да зависи от материала на обувката, за да се избегнат непоправими повреди.

Още
29 Sep 0

Как да танцувате с неудобни обувки Част 1

Публикувано в: Какво да знаем за обувките? Видян: 826

ЧАСТ 1

Неудобните обувки биха могли сериозно да ви затруднят да танцувате и да се забавлявате. 

Още
08 Mar 0

Как да купя обувки онлайн?

Публикувано в: Какво да знаем за обувките? Видян: 1151

Обожавате обувките, но ненавиждате обиколките по магазините? Значи, пазаруването онлайн би била страхотна опция за вас!

Разбира се, понякога може да е трудно да изберете обувки онлайн, без да ги пробвате, но пък следващите стъпки, със сигурност, ще ви помогнат.

Още

Brando.bg е един от най-симпатичните онлайн магазини за дрехи и обувки в България. Нашата мисия е да помогнем на всеки наш посетител да намери желаните модели на дрехи и обувки, които търси. Ние предлагаме голямо разнообразие от дамски дрехи, дамски обувки, също така поддържаме, ѝ асортимент от мъжки дрехи,мъжки обувки, както и детски дрехи и обувки. За да задоволи и най-взискателните клиенти направихме Brando.bg удобен за клиента и пазаруването в него е истинско удоволствие. Нашето мото е: ''Удобните обувки, съчетани с подходящите дрехи са основата за един успешен ден''. Ето защо толкова горещо бихме желали да намерите подходящи дрехи и обувки за всякакъв повод и сезон, при нас. Нашата продуктова гама е на разположение да ѝ се насладите. Ние предлагаме не само качествени дрехи и обувки, но също така и дрехи и обувки на ниски цени, които по никакъв начин не отстъпват на по-скъпите. Като продавачи, ние сме наясно, че особено при дамите, избора на дрехи и обувки е много важно решение.


В нашата колекция обръщаме внимание и на мъжете, които обикновено не обичат пазаруването, но в Brando.bg бързо и лесно могат да намерят подходящ модел мъжки дрехи и обувки. Нашият магазин се е погрижил и за най-младият клиент. Изборът на детски дрехи и обувки е много важен за удобството в ежедневието на всяко дете.


Най-често търсените: дамски обувки, дамски сандали, дамски боти, дамски ботуши, дамски чехли, официални и елегантни дамски обувки,  висок ток, нисък ток, обувки на платформа, дамски обувки от естествена кожа, дамски ботуши от естествена кожа, дамски боти от естествена кожа, маратонки за жени, спортни обувки, евтини обувки на ниски цени, мъжки обувки, детски обувки, дамски дрехи, дамски дънки, дамски панталони, дамски ризи, дамски рокли, дамски пуловери, дамски блузи, дамски тениски, дамски якета, дамски анцузи, дамски спортни комплекти, мъжки дрехи, мъжки дънки, мъжки панталони, мъжки спортни комплекти, мъжки анцузи, мъжки тениски, мъжки блузи, мъжки пуловери, мъжки жилетки, мъжки якета, мъжка парка, мъжки блейзъри, детски дрехи, дрехи за момичета, дрехи за момчета

Посетете Brando.bg в ShopMania